Nutricia - Advies bij ongemak

Deel jouw
ervaring

Deel jouw ervaring

Dit gedeelte is gereserveerd voor mensen met kanker, mantelzorgers, vrienden en familie. Mensen die graag hun ervaring willen delen met anderen over voeding, voedingsinterventie of Samen Beslissen. Deel jouw ervaring hier. Jouw verhaal kan een positief verschil maken voor anderen die in dezelfde situatie zitten. Jouw ervaringen zullen enkel met je toestemming en na beoordeling door Nutricia anoniem worden gedeeld op deze website. Lees hieronder belangrijke informatie over hoe we om zullen gaan met je gegevens.


Belangrijke informatie

In navolging van de huidige wet- en regelgeving, zal Nutricia alle verhalen beoordelen voor plaatsing op de website. Wij waken hierbij over een correcte behandeling en weergave van ieder verhaal, ende bescherming van persoonlijke gegevens. Wij behouden ons het recht om bepaalde delen van een verhaal te wijzigen ofte verwijderen, zoals, maar niet beperkt tot, persoonlijke gegevens (vermelding adresgegevens, naam van behandelend arts, …).

• Indien je toestemming wil verlenen voor het plaatsen van jouw verhaal na verplichte beoordeling en eventuele revisie door Nutricia, vink dan het desbetreffende vakje onder jouw verhaal aan. Je kan je toestemming op elk moment intrekken. Lees hier meer over het privacy beleid.

Indien je toestemming wil verlenen aan Nutricia om jouw verhaal te gebruiken en delen via andere kanalen als onderdeel van een eventuele toekomstige Nutricia marketing campagnes in het kader van oncologie voor de Nederlandse markt, vink dan het desbetreffende vakje onder jouw verhaal aan.

Dankjewel. Jouw verhaal wordt gewaardeerd.
Hmm, er gaat iets mis met het formulier.